Коронавирусът затвори един от най-прекрасните плажове в света, в който

...
 Коронавирусът затвори един от най-прекрасните плажове в света, в който
Коментари Харесай

Затвориха плажа с безкрайния купон

 

Коронавирусът затвори един от най-прекрасните плажове в света, в който заниманието в никакъв случай не свършваше -Бонди Бийч. Той  е на седем благи от централната бизнес зона на Сидни, само че и предприемачите по-скоро можеш да ги откриеш по плажната линия, вместо в уютните офиси.  Плажният курорт, наименуван от аборигенска дума, жестоко преведена като " изкривяване на вода над скали ", в началото бе основан в 1855 като частен увеселителен курорт и места за пикник, а се трансформира в обществен плаж през 1882 година.

Днес плажът се трансформира в една от водещите туристически дестинации в Австралия, привличайки сърфисти и плувци до красивия бял песъчлив полумесец през цялата година. Този плаж е просто емблематичен и е прочут по целия свят като един от най-популярните туристически горещи точки в Австралия. Много туристи посещават Сидни, единствено с цел да дойдат на плажа Бонди и да се насладят на неговата хубост и улеснения. Хиляди британци прекарват от век Коледа там. Преди по-малко от две години принц Хари и Меган също не пропуснаха да се разходят по мекия пясък по време на австралийската си обиколка.

Австралийските управляващи обаче в този момент затварят плажа поради многото туристи, които се пекат без да съблюдават ограниченията против ковид. Шефът на полиция на Сидни го затвори откакто видя в обществените мрежи забавляващи се на плажа съвсем хиляда индивида. В Австралия е неразрешено събирането на повече от 500 души. Очаква се закриването на още емблематични плажове в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР